05:30 Adam And Pohs Great Australia Bites
05:30 - 06:00
Adam och Poh presenterar tre klassiska australiska matställen som är lätta att hitta i de flesta regionala städer: bagerier, pubar och kinesiska restauranger.
06:00 Tareq Taylors Nordic Cookery
06:00 - 06:35
I Sjuhärad smälter natur och kultur samman i perfekt harmoni. Tareq ger sig ut på cykeln för att träffa matentreprenörer i området som har startat spännande nya verksamheter.
06:35 For the Love of Bread
06:35 - 07:05
För parisarna är bröd och bakverk hjärtat av deras kultur. Från pain au chocolat till surdegscroissanter träffar Andrew de franska bagarna som representerar det bästa av traditionell fransk bakning.
07:05 Matglädje med Ayla
07:05 - 07:25
Häng med Ayla i köket där hon lagar Kisir som är en magiskt god turkisk couscoussallad. Till detta serveras även yoghurtmarinerad kycklingspett och morotstzatziki.
07:25 Mary Berry Cook and Share
07:25 - 08:00
Mary imponerar på Englands cricketlag på Edgbaston med sitt cricket-te, kliver upp på slagplatsen för en snabb träningsession och delar med sig av fler av sina läckra recept.
08:00 Jamie Oliver: Cooking for Less
08:00 - 08:50
Idag lagar Jamie läckra måltider fulla med smak och med låga kostnader; från en fantastisk rotgrönsakspaj och BBQ-kyckling med potatisklyftor, till en ostig enchilada fylld med grönsaker och en läcker ananaskaka.
08:50 The Chocolate Queen
08:50 - 09:20
Kirsten inleder med sina enastående chokladkaramell éclairs, avslöjar hemligheten bakom att skapa en felfri blondie cheesecake och imponerar med en delikat vit chokladskapelse kryddad med en hint av tropisk smak.
09:20 The Chocolate Queen
09:20 - 09:50
I dagens avsnitt presenterar Kristen en dekadent choklad-, dadel- och marängtårta. Sedan fortsätter resan med Kirstens mjuka och fluffiga marshmallows.
09:50 Tareq Taylors Nordic Cookery
09:50 - 10:25
I Sjuhärad smälter natur och kultur samman i perfekt harmoni. Tareq ger sig ut på cykeln för att träffa matentreprenörer i området som har startat spännande nya verksamheter.
10:25 For the Love of Bread
10:25 - 10:55
För parisarna är bröd och bakverk hjärtat av deras kultur. Från pain au chocolat till surdegscroissanter träffar Andrew de franska bagarna som representerar det bästa av traditionell fransk bakning.
10:55 Matglädje med Ayla
10:55 - 11:15
Häng med Ayla i köket där hon lagar Kisir som är en magiskt god turkisk couscoussallad. Till detta serveras även yoghurtmarinerad kycklingspett och morotstzatziki.
11:15 Mary Berry Cook and Share
11:15 - 11:50
Mary imponerar på Englands cricketlag på Edgbaston med sitt cricket-te, kliver upp på slagplatsen för en snabb träningsession och delar med sig av fler av sina läckra recept.
11:50 Jamie Oliver: Cooking for Less
11:50 - 12:40
Idag lagar Jamie läckra måltider fulla med smak och med låga kostnader; från en fantastisk rotgrönsakspaj och BBQ-kyckling med potatisklyftor, till en ostig enchilada fylld med grönsaker och en läcker ananaskaka.
12:40 The Chocolate Queen
12:40 - 13:10
Kirsten inleder med sina enastående chokladkaramell éclairs, avslöjar hemligheten bakom att skapa en felfri blondie cheesecake och imponerar med en delikat vit chokladskapelse kryddad med en hint av tropisk smak.
13:10 The Chocolate Queen
13:10 - 13:40
I dagens avsnitt presenterar Kristen en dekadent choklad-, dadel- och marängtårta. Sedan fortsätter resan med Kirstens mjuka och fluffiga marshmallows.
13:40 Tareq Taylors Nordic Cookery
13:40 - 14:15
I Sjuhärad smälter natur och kultur samman i perfekt harmoni. Tareq ger sig ut på cykeln för att träffa matentreprenörer i området som har startat spännande nya verksamheter.
14:15 For the Love of Bread
14:15 - 14:45
För parisarna är bröd och bakverk hjärtat av deras kultur. Från pain au chocolat till surdegscroissanter träffar Andrew de franska bagarna som representerar det bästa av traditionell fransk bakning.
14:45 Matglädje med Ayla
14:45 - 15:05
Häng med Ayla i köket där hon lagar Kisir som är en magiskt god turkisk couscoussallad. Till detta serveras även yoghurtmarinerad kycklingspett och morotstzatziki.
15:05 Mary Berry Cook and Share
15:05 - 15:40
Mary imponerar på Englands cricketlag på Edgbaston med sitt cricket-te, kliver upp på slagplatsen för en snabb träningsession och delar med sig av fler av sina läckra recept.
15:40 Jamie Oliver: Cooking for Less
15:40 - 16:30
Idag lagar Jamie läckra måltider fulla med smak och med låga kostnader; från en fantastisk rotgrönsakspaj och BBQ-kyckling med potatisklyftor, till en ostig enchilada fylld med grönsaker och en läcker ananaskaka.
16:30 The Chocolate Queen
16:30 - 17:00
Kirsten inleder med sina enastående chokladkaramell éclairs, avslöjar hemligheten bakom att skapa en felfri blondie cheesecake och imponerar med en delikat vit chokladskapelse kryddad med en hint av tropisk smak.
17:00 The Chocolate Queen
17:00 - 17:30
I dagens avsnitt presenterar Kristen en dekadent choklad-, dadel- och marängtårta. Sedan fortsätter resan med Kirstens mjuka och fluffiga marshmallows.
17:30 Tareq Taylors Nordic Cookery
17:30 - 18:05
I Sjuhärad smälter natur och kultur samman i perfekt harmoni. Tareq ger sig ut på cykeln för att träffa matentreprenörer i området som har startat spännande nya verksamheter.
18:05 For the Love of Bread
18:05 - 18:35
För parisarna är bröd och bakverk hjärtat av deras kultur. Från pain au chocolat till surdegscroissanter träffar Andrew de franska bagarna som representerar det bästa av traditionell fransk bakning.
18:35 Matglädje med Ayla
18:35 - 18:55
Häng med Ayla i köket där hon lagar Kisir som är en magiskt god turkisk couscoussallad. Till detta serveras även yoghurtmarinerad kycklingspett och morotstzatziki.
18:55 En bit på vägen med Tina och Fredrik
18:55 - 19:20
Följ med Tina Nordström under en regnig morgon i den franska vinregionen Champagne, där hon handlar lokal mat och förvandlar den till en delikat måltid. Tillsammans med Fredrik Schelin utforskar vi även det speciella öppningssättet À La Volée.
19:20 Eva Longoria: Searching for Mexico
19:20 - 20:10
I djunglerna i delstaten Yucatán, på Mexikos östra kant, utforskar Longoria hemlandet för de forntida maya, där en stark stolthet för den härstamningen fortfarande genomsyrar varje sed och rätt, även i de mest innovativa köken.
20:10 Marions matminnen
20:10 - 20:25
Hur kan en enkel löksoppa förvandlas till en gourmetmåltid? Marion värmer våra hjärtan med en autentisk fransk löksoppa. Den gyllene buljongen, fylld med karamelliserad lök och toppad med gratinerat bröd och smält ost, är en riktig comfort food.
20:25 Drinking with Joe and Maya
20:25 - 20:55
Joe och Maya ser tillbaka på sin svenska odyssé. Maya besöker konstnären Ernst Billgren, som skapar sitt eget vin. Joe utforskar Skepparps Vingård på Österlen. De återförenas för en ginsmakning på Ogin i Skellefteå.
20:55 The Chocolate Queen
20:55 - 21:25
I dagens avsnitt presenterar Kristen en dekadent choklad-, dadel- och marängtårta. Sedan fortsätter resan med Kirstens mjuka och fluffiga marshmallows.
21:25 Campogianis matresa
21:25 - 21:50
Matresan har nått Abruzzo! Här blir det cowboykäk à la Italien. Dessutom Italiens svar på falafel och en dessert med - ni gissade rätt - gamla anor. Mums!
21:50 James Martins Islands to Highlands
21:50 - 22:40
James Martin och Michelin-kocken Paul Ainsworth går ombord på en lyxig yacht för att se mer av Poole Harbour och Brownsea Island. James tillagar en rätt på havsaborre ombord.
22:40 Ett Gott Land
22:40 - 23:00
I dagens avsnitt tillagar Gabriel en krispig asiatisk schnitzel som kombinerar östasiatiska smaker med en fräsch kålsallad och aromatiskt stekt ris. Den välbalanserade rätten bjuder på både crunch och värmande kryddor.
23:00 En bit på vägen med Tina och Fredrik
23:00 - 23:25
Följ med Tina Nordström under en regnig morgon i den franska vinregionen Champagne, där hon handlar lokal mat och förvandlar den till en delikat måltid. Tillsammans med Fredrik Schelin utforskar vi även det speciella öppningssättet À La Volée.
23:25 Eva Longoria: Searching for Mexico
23:25 - 00:15
I djunglerna i delstaten Yucatán, på Mexikos östra kant, utforskar Longoria hemlandet för de forntida maya, där en stark stolthet för den härstamningen fortfarande genomsyrar varje sed och rätt, även i de mest innovativa köken.
00:15 Food Trail: South Africa
00:15 - 00:40
Matresan fortsätter för Warren och han beger sig till Kruger National Park, som är Sydafrikas största viltreservat. Här smakar han bland annat på Marulaträdets frukt som används för att göra likören Amarula.
00:40 Food Trail: South Africa
00:40 - 01:05
Warren är nu i Pilanesberg där han åker på fyrhjulingsäventyr och lagar en mängd olika lokala rätter. På menyn står kryddiga lammspett, majskolvar och hans version av den sydafrikanska desserten Pampoenkoekies.
01:05 Det Goda livet med Anja Allvin
01:05 - 01:25
Tunna och knapriga piroger fyllda med enastående smaker. Idag fokuserar vi på streetfood-klassikern Tjebureky. En fest för smaklökarna!
01:25 Det Goda livet med Anja Allvin
01:25 - 01:45
Anja Allvin skapar sin ultimata svamppasta genom att göra enkel hemlagad pasta som serveras med en ljuvlig svampsås. Ett perfekt comfort food för alla tillfällen!
01:45 Michel Rouxs French Country Cooking
01:45 - 02:35
Idag möter Michel upp rosévinmakaren Raphael Pommery och lagar en fantastisk lunch med lamm och säsongens grönsaker. Slutligen besöker han Chaudron dOr nougatverkstad för att sedan återvända till köket och tillaga en magisk dessert - Nougatglace med halloncoulis.
02:35 Michel Rouxs French Country Cooking
02:35 - 03:25
Vad är egentligen en Bombe alaska? Svaret fås när Michel Roux inspireras av en glasstillverkare i Avignon och skapar den enkla, men spektakulära jordgubbsglassen Bombe Alaska. Senare bjuder Michel och Giselle in sina svärföräldrar på kalvtunga och den kalla såsen Gribiche, som avslutas med Michels jordgubbsglass.
03:25 Food Trail: South Africa
03:25 - 03:50
Matresan fortsätter för Warren och han beger sig till Kruger National Park, som är Sydafrikas största viltreservat. Här smakar han bland annat på Marulaträdets frukt som används för att göra likören Amarula.
03:50 Food Trail: South Africa
03:50 - 04:15
Warren är nu i Pilanesberg där han åker på fyrhjulingsäventyr och lagar en mängd olika lokala rätter. På menyn står kryddiga lammspett, majskolvar och hans version av den sydafrikanska desserten Pampoenkoekies.
04:15 Det Goda livet med Anja Allvin
04:15 - 04:30
Tunna och knapriga piroger fyllda med enastående smaker. Idag fokuserar vi på streetfood-klassikern Tjebureky. En fest för smaklökarna!
04:30 Det Goda livet med Anja Allvin
04:30 - 04:50
Anja Allvin skapar sin ultimata svamppasta genom att göra enkel hemlagad pasta som serveras med en ljuvlig svampsås. Ett perfekt comfort food för alla tillfällen!