Tips på filmer som visas just nu

 

 

SF Kanalen
Sean Banan inuti Seanfrika

Sean Banan inuti Seanfrika

14:30 - 15:55

Sean Banan drar till Afrika, världens skönaste ställe. Han tar med sig schlagerdivan Kikki Danielsson aka Kikki Dee för att spela in den fetaste musikvideon någonsin. Det som skulle bli superenkelt blev istället en kaotisk roadmovie med båtjakter, vilda djur och en massa udda möten.

Betygsätt (6 röster):

TV4 Film
Delivery Man

Delivery Man

14:50 - 16:55

Komedi om David Wozniak (Vince Vaughn) som lever ett lugnt och lite tråkigt liv i New York där han jobbar som budbilschaufför åt familjens charkuteriaffär. För att dryga ut inkomsterna när han var yngre så var han spermadonator. Men tyvärr skedde det en pytteliten miss på donationskliniken och det visar sig att David är biologisk pappa till 533 barn...som gärna vill komma i kontakt med honom!

Betygsätt (21 röster):

C MORE Stars
Barn

Barn

14:20 - 16:55

Rosat norskt drama om efterdyningarna av en fatal olycka. 13-åriga Lykke, dotter till en framstående socialistisk politiker, skadar av misstag klasskamraten Jamie, son till en högt uppsatt nationalistisk politiker, under en skolrast. När Jamie sedan avlider på sjukhuset ställs situationen på sin spets och rykten om vad som egentligen har hänt tar snabbt fart. Medverkande: Henriette Steenstrup, Jan Gunnar Røise, Thorbjørn Harr

Betygsätt (134 röster):

C MORE Hits
Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw

Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw

14:50 - 17:05

De två trätande tuffingarna från Fast & Furious-serien, agent Luke Hobbs och laglöse Deckard Shaw, måste här slå sig ihop för att rädda världen. Skurken Brixton Lore, en ex-agent med övermänskliga krafter, har kommit över ett biologiskt vapen och gett skulden till Hattie Shaw, MI6-agent och Deckards syster. Trion måste nu jobba tillsammans för att stoppa Brixton och hans terrorgrupp Eteon.

Betygsätt (132 röster):

SVT 1
The Founder

The Founder

14:00 - 15:50

I mitten av 1950-talet jobbar Ray Kroc som resande handelsman i milkshakemaskiner. När han besöker ett gatukök i San Bernardino, som drivs av bröderna Mac och Dick McDonald, så blir han imponerad av ordningen och den snabba servicen till kunderna. Ray föreslår för bröderna att de borde göra en så kallad franchise av sin rörelse, men de tvekar inför förslaget. Ray är dock inte den typen av person som accepterar ett nej till svar. Filmen bygger på verkliga händelser. Novak, Laura Dern m.fl.

Betygsätt (5 röster):

Viasat Film Action
Rocky Balboa

Rocky Balboa

14:15 - 15:52

Rocky är sedan länge pensionerad, men efter att en tv-kanal arrangerar en virtuell match mellan Rocky och nuvarande världsmästare väcks Rockys lust att boxas åter till liv.

Betygsätt (5 röster):

Viasat Film Premiere
Song of Names

Song of Names

15:00 - 16:48

Flera år efter att hans barndomsvän försvunnit från en fiolkonsert, reser en engelsman till Europa för att hitta honom.

Betygsätt (48 röster):

SVT PLAY
En dag till att leva

En dag till att leva

Warszawa, 1975. Ryszard Kapuscinski är en krigskorrespondent med veteranstatus, en idealist och en anhängare av hopplösa fall och revolutioner. Han lyckas övertala sin chef på polska nyhetsbyrån att få resa till Angola där ett blodigt inbördeskrig har utlösts efter landets självständighetsförklaring. Det Kapuscinski åtar sig är snudd på ett självmordsuppdrag, att åka rakt in i hjärtat av det blodiga inbördeskriget. Angola förändrar honom för alltid - det var en journalist som lämnade Polen och tillbaka kom en författare. Filmen bygger på verkliga händelser och är baserad på Ryszard Kapuscinskis egna memorarer. Regi: Raúl de la Fuente och Damian Nenow. Medverkande: Miroslaw Haniszewski, Vergil J. Smith, Olga Boladz, Tomasz Zietek, Rafal Fudalej, Pawel Paczesny m.fl. (Another Day of Life)

Se gratisSVT Play »

Betygsätt (Inga röster):

SF Anytime
The Postcard Killings

The Postcard Killings

Jacob Kanon, en New York-polis, undersöker mordet på sin egna dotter som mördades under sin smekmånad i Europa. Strax efter mordet skickas ett märkligt vykort till den svenska journalisten Dessie Larsson. Runt om i Europa mördas par hänsynslöst utan något samband förutom ledtrådarna i vykorten som skickas till, vad det ser ut som, slumpmässigt utvalda journalister. Jacob och Dessie dras in i en mardröm och ställs till sist inför omöjliga val.

Se på SF Anytime »

Betygsätt (Inga röster):

YouTube Premium
Vlogumentary

Vlogumentary

Vlogumentary är en 90 minuter dokumentärfilm med ShayCarl och SHAYTARDS, en välkänd youtube-kanal och andra YouTube-vloggers och proffs i New Media-branschen. Denna dokumentär gräver i vad vlogging är, uppkomsten till YouTube-innehållsskapare och hur vlogging för alltid har förändrat vloggers, tittarna och branschens liv. Medverkande: Shay Carl, Colette Butler, Charles Trippy, Gavin Butler

Se på YouTube »

Betygsätt (12 röster):

© 2021 Fredrik M Andersson | besök även domänkoll