Tips på filmer som visas idag från klockan 05:00

SF Kanalen

Mamma, pappa, barn

04:15 - 05:54

Livet leker för pappaledige vägarbetaren Jonny. Han är lyckligt gift med Sara och de vill skaffa fler fantastiska barn. Men en dag blir han bekant med mammalediga Rebecka – och plötsligt befinner han sig på kollisionskurs med det han trodde var framtiden. Medverkande: Torkel Petersson, Maria Bonnevie, Åsa Persson

Betygsätt (7 röster):

C MORE First

Celle que vous croyez

04:00 - 05:38

Franskt drama med Juliette Binoche som Claire, en medelålders frånskild professor som har en yngre älskare, Ludo. Men när hans rumskompis Alex svarar i telefon en dag blir hon fascinerad av honom. Claire skapar en fiktiv person i sociala medier och som denna "Clara" får hon kontakt med Alex. Snart väcks starka känslor mellan de båda och ett lekfullt spel mellan lögn och verklighet tar sin början.

Betygsätt (Inga röster):

C MORE Hits

Furry Vengeance

04:15 - 05:47

Familjekomedi där Dan Sanders (Brendan Fraser) beger sig från storstaden till skogen när han får i uppdrag att bygga ett klimatvänligt bostadsområde i Rocky Springs. Men snart får han tampas med skogens invånare, bestående av griniga gnagare, bitska bävrar och en mycket barsk brunbjörn, som tar upp kampen för att bevara friden i skogen.

Betygsätt (Inga röster):

TV4 Guld

Åsa-Nisse på nya äventyr

05:00 - 06:40

Åsa-Nisse har annonserat efter sommargäster. En som nappat på annonsen är fru Niklasson från Stockholm. Tillsammans med Klabbarparn kör Åsa-Nisse till stationen för att hämta henne och dottern Elsa. Utsocknes kvinnor är en stor attraktion på orten, och Elsa får en stor beundrare i Sjökvisten. "Åsa-Nisse på nya äventyr" är den tredje i den långlivade filmserien.

Betygsätt (Inga röster):

Viasat Film Premiere

Little Women

05:00 - 07:08

Manusförfattaren och regisören Greta Gerwig (Lady Bird) har gjort en UNGA KVINNOR som hämtar inspiration från både den klassiska romanen och texter av Louisa May Alcott, och utvecklas då författarens alter ego, Jo March, reflekterar över sitt liv. I Gerwigs version är historien om systrarna March- fyra unga kvinnor som bestämt sig att leva sitt liv såsom de själva vill både tidlös och i tiden.

Betygsätt (4 röster):

© 2021 Fredrik M Andersson | besök även domänkoll och bensinkoll